Cariere

Trimite CV la cv@agroconcept.ro

 

 

AgroConcept este filiala locală a Gemila GmbH, importator și distribuitor exclusiv New Holland Agriculture în România și recunoaște importanța capitalului uman implicat în activitățile companiei.

Oamenii sunt nucleul afacerii și tot ei sunt motorul tuturor activităților, iar AgroConcept prețuiește forța de muncă profesionistă și dedicată.

 

Principalele domenii de activitate ale companiei sunt comercializarea de utilaje și echipamente agricole, asigurarea unui serviciu complet de asistență (service și piese de schimb) și furnizarea de soluții financiare avantajoase.

 

Dacă îți dorești o carieră în AgroConcept, primul pas este să ne trimiți cv-ul la adresa cv@agroconcept.ro.

În cazul în care niciuna dintre poziţiile disponibile în acest moment nu se potrivește calificărilor și experienței tale, trimite-ne cv-ul tău, menţionând poziţia sau departamentul în care ai dori să lucrezi.

 

GESTIONAR

Piese de Schimb

AgroConcept recrutează pe poziția de "Gestionar" pentru Centru Regional Iași și pentru sediul Central din Șindrilița.


CITEŞTE MAI MULT

AREA SALES JUNIOR

Vanzari

AgroConcept recrutează pe poziția de "Area Sales Junior" pentru Județele Vaslui, Bacău, Neamț Giurgiu, Dolj, Ilfov/Prahova.


CITEŞTE MAI MULT

TEHNICIAN SERVICE

Service

AgroConcept recrutează pe poziția de "Tehnician de Service" pentru Centrele Regionale Călărași, Constanța, Tulcea, Iași, Vaslui, Cluj, Carei, Oradea, Timișoara, Craiova, Alexandria, Giurgiu și pentru Sediul Central din Șindrilița, Ilfov.


CITEŞTE MAI MULT

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus