AGROCONCEPT VĂ OFERĂ SOLUȚII DE FINANȚARE FLEXIBILE.

 

AgroConcept este expertul disponibil mereu să vă consilieze în alegerea celui mai bun echipament agricol pentru performanțe maxime, dar și consultantul în alegerea pachetului de finanțare optim pentru afacerea pe care o administrați.

 

AgroConcept vă oferă cele mai bune instrumente financiare pentru creșterea afacerii: credit standard, credit pentru cofinanțarea proiectelor UE cu avans 0%, leasing financiar și operațional.

 

Obiectivul nostru este concentrat pe oferirea unor soluții simple și rapide menite să sporească profitabilitatea afacerii, respectând totodată constrângerile bugetului și facilitând realizarea proiectelor dorite. Pentru că împărtășim cu dumneavoastră noțiunea de succes al afacerii, vă garantăm dobânzi avantajoase pe toată perioada contractului de credit, finanțare atât în Euro, cât și în Lei, scadențare flexibile și planuri de rambursare sezoniere. 

 

Vă propunem condiții și termene de finanțare atractive și competitive, iar când declarăm acest lucru ne bazăm pe avantajele noastre:

 

• Cele mai bune pachete de utilaje și oferte de finanțare personalizate pentru clienții noștri

• Avans începând cu 0% și dobânzi atractive

• Perioadă mare de rambursare

• Rate sezoniere adaptate recoltei dumneavoastră

• Scadențare flexibile

• Garanție doar echipamentele achiziționate

• Analiza gratuită a dosarului de finanțare

• Timp rapid de răspuns

• Minim de documente necesare

• Consiliere gratuită până la implementarea dosarului de finanțare

 

Vă garantăm că vă vom proteja investiția și că vă vom conserva capitalul. Cum o vom face?


Simplu, prin multitudinea de soluții de finanțare cu rată mare de aprobare pentru solicitanți, capitalul dumneavoastră poate fi folosit pentru alte investiții, precum îmbunătățirea condițiilor din fermă cu scopul creșterii productivității. De asemenea, vă garantăm că ne vom deplasa la locația fermei dumneavoastră sau la orice altă locație solicitată pentru a vă oferi consiliere în întocmirea dosarelor.

 

Echipa AgroConcept de consultanți financiari vă va oferi cele mai bune instrumente pentru a vă extinde afacerea deoarece tot ceea ce facem pornește din înțelegerea obiectivelor și provocărilor pe care le întâmpinați, dar și din perspectiva noastră asupra tendințelor pieței. Profesioniștii noștri construiesc pachete și soluții personalizate care se potrivesc nevoilor unice ale fiecărui fermier.

 

Pentru oferte de finanțare personalizate și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon: 0725.114.416 sau prin e-mail la adresa: finantare@agroconcept.ro.

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus