Tehnologia Tier4

Tehnologia Tier4

Respectam mediul

​​​​New Holland este dedicată furnizării de soluții agricole ușor accesibile ce transformă agricultura într-una eficientă și productivă respectând, în același timp, mediul înconjurător. Acest lucru înseamnă o creștere a productivității fermei dumneavoastră reducând, în același timp, nivelul de emisii generat pentru obținerea sa. Dar mai înseamnă și un pas înainte: creșterea automatizării agricole, eliberarea zilierilor existenți încă în multe ferme de munca dură a câmpului, calificarea forței de muncă oferindu-i suportul pentru a exploata la maxim potențialul mașinilor agricole moderne.

tier-4b-new-holland-the-clean-energy-leader-new-holland-agriculture

SOLUȚII INTELIGENTE PENTRU O AGRICULTURĂ MAI EFICIENTĂ

Noi, cei de la New Holland nu adoptăm niciodată o abordare generalizată a agriculturii. Iată de ce comercializăm utilaje cu un nivel de emisii adecvat țării dumneavoastră. În Europa, America de Nord și Japonia sunt în vigoare norme Tier 4A restrictive, la care aderă și Australia și Noua Zeelandă. Dar, datorită abordării noastre flexibile, puteți beneficia întotdeauna de cele mai eficiente tehnologii solicitate în țara dumneavoastră.


Read More
tier-4b-180-times-better-off-than-over-fifteen-years-ago-new-holland-agriculture

TIER 4A: DE 100 DE ORI MAI BINE DECÂT ACUM ZECE ANI

În ultimul deceniu, New Holland a redus nivelul emisiilor de 100 de ori pentru a îmbunătăți viața fermierilor și a familiilor acestora. Practic, acest lucru înseamnă că puteți conduce utilajul dumneavoastră ce respectă standardul Tier 4A timp de 100 de zile și veți produce aceeași cantitate de emisii pe care ar fi produs-o un utilaj Tier 1 într-o singură zi.


Read More
tier-4b-the-emission-reduction-story-new-holland-agriculture

DRUMUL CĂTRE PRODUCTIVITATE ȘI EFICIENȚĂ ESTE TRASAT

New Holland a fost unul dintre primii producători ce a introdus tehnologia Tier 4A pentru controlul nivelului de emisii. Rezultatul este că astăzi puteți conta pe cea mai vastă gamă de produse Tier 4A din sector: 34 tractoare și 18 combine pentru recoltat. Dar noi nu ignorăm viitorul. Iată de ce au fost primul producător care a trasat un parcurs clar pentru respectarea nivelului Tier 4B cu tehnologie de reducere catalitică selectivă ECOBlue™ SCR. Poate veți fi uimiți să aflați că: în primul rând, funcționarea va rămâne la fel pentru toate utilajele cu putere ridicată; în al doilea rând, cu Tier 4B, emisiile NOx vor fi reduse până la un maxim de 95%! Mai mult, toate tehnologiile sunt calibrate perfect profilului de utilizare al fiecărui utilaj.


Read More
tier-4b-performance-improving-farming-productivity-new-holland-agriculture

CONSUMURI MAI MICI, PRODUCTIVITATE MAI MARE

Toate produsele ECOBlue™ SCR Tier 4A lucrează mai mult, consumând mai puțin. În cazul tuturor tractoarelor Tier 4A, economia medie de 10% din consum înseamnă că puteți reduce costurile de combustibil și, evident, și amprenta de carbon a fermei dumneavoastră, crescând în același timp productivitatea și câștigurile.


Read More
tier-4b-your-guide-to-the-ecoblue-hi-escr-system-new-holland-agriculture

O GURĂ DE AER PROASPĂT

Motorul ECOBlue™ SCR ”respiră” aer proaspăt și curat și nu ”smog” cald recirculat: acesta este motivul pentru care garantează condiții optime de combustie. Rezultatul? 7% mai multă putere maximă și 13% mai mult cuplu la T7.270. Datorită îmbunătățirii zonei gestionate de sistemul EPM, veți continua să lucrați fără probleme chiar și atunci când condițiile vor deveni dificile. Dacă la acest lucru se adaugă și răspunsul tranzitoriu, adică tractorul dumneavoastră este și mai prompt atunci când este încărcat, atunci puteți să fiți siguri că beneficiați de toată productivitatea de care aveți nevoie.


Read More
tier-4b-optimal-fuel-consumption-reduce-operating-costs-new-holland-agriculture

COMMON RAIL: O ALEGERE RAȚIONALĂ

Utilajele Tier 4A cu putere redusă exploatează toate avantajele tehnologiei Common Rail, și anume injecție precisă a carburantului și răspuns îmbunătățit al motorului. Datorită utilizării asociate a tehnologiei de recirculare a gazelor de evacuare răcite (CEGR), veți beneficia de un utilaj eficient și extrem de ușor de utilizat, care vă va permite să reduceți emisiile nocive menținând aceleași dimensiuni compacte ale modelelor anterioare.


Read More
tier-4b-powered-by-ftp-industrial-new-holland-agriculture

FPT INDUSTRIAL, PARTENERUL IDEAL

FPT Industrial, parte a grupului New Holland, este specializată în dezvoltarea motoarelor. Cu peste 350 mii motoare SCR produse până în prezent, sistemul SCR al FPT Industrial se confirmă ca și tehnologie de vârf, amplu dezvoltată și testată în sectoarele agriculturii, manipulării pământului și al transporturilor.


Read More
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus