Reciclare

Reciclare

Oferim componentelor uzate o noua sansa la viata

​​​​Atunci când vizitați o fermă, nu este nevoie de mult timp pentru a înțelege că fermierii sunt persoane foarte inventive și, mai ales, că detestă să arunce lucruri. Astfel, multe utilaje, după terminarea ciclului de funcționare, sunt regenerate astfel încât să aibă încă o durată de funcționare. Noi, cei de la New Holland, am adoptat acest principiu și, învățând de la fermieri, prelucrăm componentele uzate, refăcându-le ”ca noi”. Acest lucru înseamnă că au o altă viață și, prin urmare, sunt pregătite pentru a reveni la muncă pe tractoare, combine și combine pentru recoltat furaje.

GESTIONAREA INTELIGENTĂ A APEI

New Holland este implicată în conservarea celei mai prețioase resurse agricole: apa. La Coëx, în Franța, tehnicile de gestionare a apei permit recuperarea a până la 90% din apă. La Płock, în Polonia, un nou sistem de monitorizare a consumului de apă a redus cu 37% consumul de apă și a permis o reutilizare ridicată a apei în procesele de producție. Acest sistem permite și locației să producă apă demineralizată după ciclul de vopsire.


Read More
recycling-increasing-the-quality-lifespan-of-parts-new-holland-agriculture

CREȘEREA CALITĂȚII COMPONENTELOR

Prețul de achiziție al pieselor recondiționate este, de cele mai multe ori, mai mic decât cel al pieselor de schimb noi. Atunci când este vorba despre înlocuirea componentelor foarte costisitoare, precum motoarele și turbocompresoarele, este logic ca fermierii să se orienteze către alegerea pieselor de schimb garantate de calitatea New Holland. Produsele ce pot fi reciclate sunt în proporție de 80%! Dacă se utilizează piese de schimb originale, utilajele funcționează mai bine și sunt mai productive.


Read More
recycling-more-efficient-transport-new-holland-agriculture

TRANSPORT MAI EFICIENT

Pentru a reduce impactul avut de produsele sale, New Holland selectează întotdeauna soluții de transport eficiente și cu cea mai mică cantitate posibilă de emisii: camioane moderne cu consum redus, dar și soluții intermodale atât pentru expedierea componentelor cât și pentru distribuirea produselor finite.


Read More

ANGAJAMENT PENTRU O LUME MAI BUNĂ

New Holland este implicată nu doar în îmbunătățirea mediului de lucru prin analiza ergonomică ci și în îmbunătățirea mediului natural prin intermediul proiectelor de biodiversitate în care este implicată în mod activ în Brazilia și Canada. De asemenea, se află în prima linie privind raportarea emisiilor gazelor de seră.


Read More

REDUCEREA IMPACTULUI PRODUCȚIEI

Toate locațiile participă la programul riguros World Class Manufacturing, ce se axează pe 10 puncte cheie și are drept scop creșterea calității producției. Economisirea energetică este o cerință fundamentală. În prezent, 13 locații de producție au obținut prestigioasa certificare ISO 50001 pentru sistemul de management al energiei. Toate locațiile de producție New Holland conlucrează pentru a atinge obiectivul ambițios al unei reduceri cu 15% din consumul energetic până în anul 2014.


Read More
recycling-cnh-industrial-confirmed-as-industry-leader-in-dow-jones-sustainability-new-holland-agriculture

CNH INDUSTRIAL CONFIRMATĂ, PENTRU AL PATRULEA AN CONSECUTIV, LIDER AL INDUSTRIEI ÎN INDICELE MONDIAL DE SUSTENABILITATE DOW JONES

Cu un punctaj excelent de 87/100, societatea, ce se află printre liderii globali în sectorul ”capital goods”, demonstrează încă o dată angajamentul pentru a confirma poziția ”Best in Class” în domeniul Sustenabilității. Pentru al patrulea an consecutiv, CNH Industrial a fost confirmată lider al industriei în indicii mondial de sustenabilitate Dow Jones (DJSI). Punctajul, obținut la evaluarea din 2014, este de 87/100 comparativ cu o medie de 50/100 al societăților ce aparțin sectorului industrial. Analiza a fost efectuată de RobecoSAM, societate specializată în investițiile sustenabile. În atingerea acestei poziții, un rol important a fost jucat de pilonii strategiei Clean Energy Leader® ce aparține societății New Holland.


Read More
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus