Precision Land Management (PLM)

Precision Land Management (PLM)

Planteaza cu precizie cu New Holland

​​​​New Holland oferă o gamă completă de sisteme de ghidare ce se adaptează perfect exigențelor dumneavoastră specifice. Dispunând de o gamă vastă a semnalelor de corecție, soluția modulară a New Holland poate fi utilizată pe orice tip de utilaj. Interfețele simple și intuitive ale sistemelor de ghidare garantează o utilizare fără probleme. Software-ul PLM® analizează și planifică activitățile dumneavoastră în câmp, garantându-vă toate avantajele unei agriculturi mult mai eficiente. Veți economisi cu mijloacele de producție, în avantajul mediului înconjurător precum a și portofelului dumneavoastră. O utilizare redusă a mijloacelor de producție înseamnă o reducere a consumului de energie al ciclului productiv, dar și o economie mai mare.

precision-land-management-controlling-traffic-in-your-fields-new-holland-agriculture

CONTROLUL TRAFICULUI PE CÂMP

Folosind traiectorii predefinite de ghidare, veți beneficia de eficiența maximă a acoperirii în câmp cu cel mai mic număr posibil de treceri. În timpul recoltării, combina dumneavoastră va recolta întotdeauna 100% din produs, 100% de ori, permițându-vă să economisiți combustibil și să reduceți nivelul emisiilor CO2. În timpul tratării, veți evita irosirea unei pulverizări excesive, economisind cu mijloacele de producție și eliminând problema scurgerilor nocive. În timpul fertilizării, veți reduce trecerile prin câmp și încă o dată veți economisi cu mijloacele de producție.


Read More
precision-land-management-soil-respect-and-protect-new-holland-agriculture

APLICARE ȚINTĂ, REZULTATE UNIFORME

Toate combinele și combinele pentru recoltarea furajelor oferă tehnici avansate de monitorizare a rezultatelor. Analizând cu precizie rezultatele, puteți identifica exact zonele din câmp în care productivitatea este mai mică și, așadar,puteți concentra mijloacele de producție pentru a îmbunătăți productivitatea și pentru a controla mai bine terenul.


Read More
precision-land-management-soil-respect-and-protect-new-holland-agriculture

RESPECTAREA ȘI PROTEJAREA SOLULUI

Un sol deteriorat este unul dintre factorii ce au impact asupra rezultatelor și asupra productivității fermei. Maparea avansată a PLM® vă permite să controlați traficul în câmp pentru a reduce zonele în care solul este compact ca urmare a trecerii vehiculelor, având drept consecință deteriorarea productivității. Mai mult, programele avansate de drenare pot îmbunătăți potențialul terenurilor pline de apă și pot reface pentru cultivare terenurile marginale cu ajutorul unei irigări eficiente.


Read More

APLICARE PRECISĂ

Tehnologiile avansate IntelliRate™ și Field IQ™ asigură o aplicare precisă a mijloacelor de producție pentru succesul operațiilor de pulverizare, fertilizare sau semănare. O distribuire uniformă a semințelor și a tratamentelor nu garantează doar rezultate maxime, ci contribuie și la prevenirea excesului de scurgeri cu potențial nociv, provocate de compromiterea profilului ambiental al activității dumneavoastră agricole.


Read More
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus