Mecanizare

Mecanizare

Mecanizarea lumii agricole

​​​​Istoria New Holland este o istorie a inovației permanente, a produselor revoluționare și a sensibilizării pentru ca agricultura să fie mai facilă și mai productivă, pentru fiecare agricultor, pentru fiecare produs, în orice parte a lumii. Primul a fost Abe Zimmerman, care cu ajutorul morii pentru măcinarea furajelor a facilitat această sarcină laborioasă. Henry Ford și Giovanni Agnelli, adevărații fondatori ai mecanizării agricole globale, și Leon Claeys, au mecanizat operațiile de recoltare. În prezent, recoltarea mecanizată permite reducerea pierderilor cu până la 15 ori comparativ cu tehnicile tradiționale de recoltare manuale. New Holland este responsabilă pentru eliberarea a milioane de zilieri din agricultură de sarcina lucrării și prelucrării solului, a însămânțării și recoltării manuale: un progres ce a contribuit la creșterea enormă a productivității, eficienței și competenței forței de lucru.

mechanization-mechanized-harvesting-boosts-productivity-new-holland-agriculture

CREȘTEREA PRODUCTIVITĂȚII PRIN RECOLTAREA MECANIZATĂ

New Holland se dedică cu pasiune mecanizării din ce în ce mai avansate a operațiilor de recoltare de pe întreg mapamondul, oferind avantaje semnificative. Comparativ cu recoltarea manuală, cu ajutorul utilajelor de ultimă generație, pierderile de produs se reduc de la 15% la aproximativ 3%. Concret, acest lucru înseamnă că puteți recolta mai multe cereale pentru a hrăni populația mondială aflată în creștere permanentă.


Read More
mechanization-growing-agricultural-knowledge-new-holland-agriculture

CULTIVAREA CUNOȘTINȚELOR AGRICOLE

Pentru ca fermierii locali să poată exploata la maxim întregul potențial al utilajelor New Holland, trebuie să fie instruiți la locul în care își desfășoară activitatea. New Holland a creat un program vast de instruire de bază, dedicat atât operatorilor cât și tehnicienilor din țările emergente, astfel încât să poată furniza fermierilor locali toate competențele necesare pentru funcționarea utilajelor și pentru menținerea acestora în perfectă stare.


Read More
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus