Hidrogen și independență energetică

Hidrogen și independență energetică

O reala independenta de energie si emisii zero

​​​​New Holland Agriculture își imaginează deja un viitor cu emisii zero, o lume în care veți putea satisface, în mod autonom, toate exigențele dumneavoastră energetice. Poate părea un vis, dar aceasta este realitatea New Holland. Evoluția logică de la propulsia cu metan la cea hibridă metan/hidrogen și la cea cu hidrogen pur, ca cea a tractorului NH²™, este punctul central al strategiei New Holland pentru independența energetică a fermelor. Modelul NH²™ este un utilaj alimentat cu hidrogen 100%, produs de dumneavoastră, agricultorii, în ferma viitorului, ce va fi independentă din punct de vedere energetic. Tractorul NH²™ are, practic, un nivel zero de emisii: doar un pic de apă. Dar, în special, a doua generație a tractorului NH²™ va fi, în curând, pregătit pentru a lucra câmpul din apropierea dumneavoastră. New Holland privește întotdeauna în viitor pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru viitor.

hydrogen-and-energy-independent-farm-true-energy-independence-new-holland-agriculture

INDEPENDENȚĂ ENERGETICĂ ADEVĂRATĂ

Imaginați-vă o lume în care nu trebuie să vă gândiți la oscilațiile prețurilor energiei și la impactul negativ pe care acestea le au asupra veniturilor fermelor. Independența energetică a fermelor înseamnă că puteți produce dumneavoastră necesarul energetic: o autosuficiență pe care o puteți gestiona așa cum doriți.


Read More
hydrogen-and-energy-independent-farm-renewable-energy-new-holland-agriculture

ENERGII REGENERABILE

Imaginați-vă că vă treziți în fiecare zi știind că aveți la dispoziție toată energia de care aveți nevoie, nu doar pentru azi dar și pentru mâine și pentru toate zilele copiilor dumneavoastră. Conceptul de independență energetică a fermei se bazează pe utilizarea surselor energetice regenerabile ce nu se epuizează niciodată: eoliană, solară, biomasă, biogaz. Impact ambiental redus și furnizare inepuizabilă.


Read More
hydrogen-and-energy-independent-farm-zero-emissions-tractor-new-holland-agriculture

TRACTOR CU EMISII ZERO

Tractorul cu hidrogen NH²™ este cu adevărat revoluționar. Utilizează un rezervor de hidrogen și celule de combustibil care generează electricitate pentru alimentarea motoarelor electrice, care, la rândul lor acționează utilajul și dispozitivele. Tractorul cu hidrogen oferă un viitor cu emisii zero, cu excepția producerii de apă. Și pentru a auzi motorul trebuie să faceți eforturi pentru că este extrem de silențios! Cel mai ecologic tractor din lume produs de liderul Clean Energy.


Read More
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus