Etanol

Etanol

Energie pentru viitor

​​​​V-ați gândit vreodată că culturile dumneavoastră ar putea reprezenta mai mult decât o simplă mâncare pentru animale sau alimente pentru oameni? V-ați gândit vreodată că ar putea fi utilizate pentru a genera energie nu doar pentru ferma dumneavoastră ci și pentru întreaga comunitate, cum ar fi, spre exemplu, pentru transportul public? Toate acestea sunt posibile datorită producerii de bioetanol. Pe scurt, produsele pe care le cultivați pe câmpurile dumneavoastră pot fi transformate în energie prin intermediul unui produs simplu.

CULTIVAȚI ENERGIE PENTRU A EXTINDE FERMA DUMNEAVOASTRĂ

De ce bioetanol? Este foarte simplu: pentru că arderea sa este mai puțin poluantă comparativ cu cea a derivatelor din petrol și pentru că reduce dependența de petrol. Totuși, este important ca producția de bioetanol să fie introdusă în contextul amplu al unui plan de agricultură sustenabilă, pentru a continua să garantăm o disponibilitate suficientă a alimentelor de primă necesitate pentru populația mondială precum și o păstrare a patrimoniului zootehnic.


Read More
ethanol-grow-the-energy-that-suits-you-new-holland-agriculture-01

CULTIVAȚI ENERGIA DE CARE AVEȚI NEVOIE

New Holland este furnizorul principal al Growth Energy și al celor 75 locații de producție a etanolului. De pe urma acestui parteneriat vor beneficia și toate vehiculele ce concurează în SUA în prestigioasa cursă NASCAR și ce sunt alimentate cu un amestec E15 (etanol la 15%). Există multe culturi ce pot fi transformate din plante simple în energie esențială. Zahărul derivat din trestia de zahăr sau din sfecla de zahăr, culturile de cereale precum grâu, resturi de porumb și Miscanthus, toate acestea pot fi transformate în energie celulară pentru producția de etanol.


Read More

New Holland este implicată activ în promovarea bioetanolului prin intermediul colaborării sale cu organizația Growth Energy din America de Nord. Clienții sunt invitați să participe la conferințe pentru a afla detalii despre avantajele de care fermele lor pot beneficia ca urmare a producerii de bioetanol. Mai mult, New Holland oferă o gamă completă de produse ce susțin producția de bioetanol.


Read More
ethanol-your-bioethanol-partner-new-holland-agriculture

PARTENERUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU BIOETANOL

Fie că cultivați, recoltați sau administrați culturi de bioetanol, New Holland are soluția adecvată pentru dumneavoastră. De la semănători până la utilajele pentru protejarea culturilor, precum pulverizatoare, de la tractoare pentru cele mai diferite tipuri de utilizare până la combine sau la combine pentru recoltat furaje, puteți conta, în orice moment pe profesionalismul suportului nostru.


Read More

PRODUCȚIA DE ETANOL DE A DOUA GENERAȚIE

Pentru aceeași zonă cultivată, în prezent producția de bioetanol poate fi crescută în mod considerabil cu până la 30-40% comparativ cu tehnicile standard de producție. Acest lucru se datorează unui proces enzimatic ce eliberează etanol din bagasă (un subprodus al măcinării trestiei de zahăr) sau din reziduuri de trestie de zahăr rămase pe câmp după recoltare. Acest tip de producție de bioetanol se bazează pe prezența celulozei, semicelulozei sau a ligninei în loc de zaharoză cum se întâmplă în cazul metodelor tradiționale.


Read More

GRANBIO: ENERGIA PAIELOR

În partea de nord-est a Braziliei,după recoltarea de pe câmp, reziduurile trestiei de zahăr sunt transformate în etanol folosind tehnici de a doua generație pentru producerea prețiosului biocombustibil din celuloză. Acest proces utilizează enzime pentru a descompune fibra celulozică în molecule simple de zahăr, care ulterior sunt fermentate și transformate în etanol. Prin această metodă se obține cu 30-40% mai mult etanol decât se producea cu ajutorul tehnicilor de primă generație.


Read More
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus