EcoBraud

EcoBraud

New Holland si Braud, partenerii de incredere pentru ferma ta

​​​​ECOBraud este programul New Holland pentru o viticultură sustenabilă și include întreaga gamă de utilaje pentru viticultură, inclusiv tractoare specializate și combine pentru recoltat struguri Braud. Programul intenționează să crească productivitatea și profitabilitatea viticulturii limitând în același timp impactul asupra mediului. ECOBraud are la bază trei piloni principali: sistemul inteligent de gestionare IMS (Intelligent Management Systems), aplicarea cu regim controlat a mijloacelor de producție și tehnologia de recunoaștere a rândurilor.

ecobraud-welcome-to-intelligent-harvesters-new-holland-agriculture

BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA COMBINELOR INTELIGENTE PENTRU RECOLTAREA STRUGURILOR

Sistemul IMS (Intelligent Management System) permite reglarea debitului hidraulic și a regimului motor în funcție de condițiile efective de încărcare a utilajului. Spre exemplu, în timpul manevrelor de întoarcere la capătul unui rând, sistemul de vibrație este dezactivat automat. Acest lucru permite reducerea consumului de combustibil cu 31% și reducerea semnificativă a amprentei de carbon.


Read More
ecobraud-the-clear-path-for-success-new-holland-agriculture

CALE LIBERĂ SPRE SUCCES

Tehnologia de recunoaștere a rândurilor utilizează semnalele de corecție ale sistemului de ghidare automată și o antenă montată pe utilaj pentru a se asigura că fiecare rând este parcurs o singură dată. În acest mod se soluționează pentru totdeauna problema repetării rândurilor și a risipei, crescând productivitatea și eficiența și reducând impactul avut de viticultură asupra mediului înconjurător.


Read More
ecobraud-managing-variable-rate-inputs-new-holland-agriculture

GESTIONAREA REGIMULUI CONTROLAT AL MIJLOACELOR DE PRODUCȚIE

Producția de fertilizanți este un proces cu consum energetic ridicat și, prin urmare, orice reducere a consumului de energie necesară pentru producerea acestora reduce în mod semnificativ impactul agriculturii asupra mediului. Modulul specific pentru aplicarea fertilizanților utilizează tehnologia Field IQ™ pentru reglarea cu precizie milimetrică a distribuirii fertilizanților în câmp. Sistemul citește hărțile pregătite anterior și aplică fertilizantul doar acolo unde este necesar, reducând astfel costurile mijloacelor de producție și îmbunătățind rezultatele.


Read More
ecobraud-ecobraud-reduces-your-carbon-footprint-new-holland-agriculture

ECOBRAUD REDUCE AMPRENTA DE CARBON

Consumatorii solicită din ce în ce mai multe produse agricole cu o amprentă ecologică redusă. Programul ECOBraud, ce cuprinde întreaga gamă a utilajelor New Holland pentru viticultură, inclusiv tractoare specializate și combine pentru recoltat struguri, va contribui direct la reducerea cu 10% a amprentei de carbon a fiecărei sticle de vin produse. Datorită reducerii consumului de combustibil permis de sistemul inteligent de gestionare IMS și a aplicării în regim controlat a fertilizanților, va fi posibilă obținerea unei reduceri totale a amprentei de carbon a podgoriilor cu până la 40%. Mai exact, se va obține o reducere cu 31% cu ajutorul sistemului IMS și o reducere ulterioară cu 9% prin aplicarea în regim controlat a fertilizanților, cu mult peste obiectivele fixate pentru anul 2020 de către diferite entități din sector, ce impun o reducere totală cu 20%.


Read More
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus