Agricultură conservatoare

Agricultură conservatoare

Colaboram cu natura pentru a-ti creste profitul

​​​​Conservare. Agricultură. Acești doi termeni au fost considerați de multe ori ca fiind în opoziție totală. Însă, acum, datorită tehnicilor agricole foarte moderne, trebuie să fie considerați ca fiind în strânsă colaborare. Prin combinarea gestionării sustenabile a solului, a reziduurilor și a mijloacelor de producție cu tehnicile avansate de diversificare a culturilor, puteți reduce semnificativ impactul activităților dumneavoastră agricole, crescând, în același timp, în mod substanțial profitabilitatea și productivitatea dumneavoastră. Nu mai trebuie să alegeți între conservare și agricultură: New Holland are instrumentele pentru a vă oferi asistență.

conservation-agriculture-no-till-benefits-new-holland-agriculture

DAUNE MINIME PRODUSE SOLULUI

O prelucrare excesivă a solului poate provoca daune ireparabile, fracturând straturile de materie organică și distrugând structura naturală a terenului. Abordarea ”no till” fără muncitori pregătitori lasă practic solul neafectat după sezonul de creștere, permițându-i să mențină toate substanțele nutritive și toată umiditatea necesare pentru sezonul următor, combătând, în același timp eroziunea. Mai mult, nemodificând structura solului, se îmbunătățește reținerea apei. Apa pluvială este reținută în interiorul terenului și pierderile prin spălare și evaporare sunt reduse. În prezent există diverse utilaje proiectate special pentru a face față exigențele semănării pe sol tare. Acțiunile agricole cu trafic controlat limitează daunele de compactare și se asigură că tractoarele, combinele și pulverizatoarele să urmeze, toate, același traseu.


Read More
conservation-agriculture-no-till-benefits-new-holland-agriculture

AVANTAJELE ”NO-TILL”

Agricultura ”no-till” oferă diverse avantaje, printre care conservarea zonelor forestiere, ce reprezintă plămânul verde al planetei. Având în vedere că fiecare secțiune a câmpului este acoperită o singură dată, nu doar se reduce compactarea terenului, dar se și economisește cu până la 66% combustibil. Profiturile sunt crescute cu până la 72% comparativ cu cele obținute prin utilizarea tehnicilor tradiționale de prelucrare a solului!


Read More
conservation-agriculture-variety-is-the-spice-of-life-new-holland-agriculture

VARIETATEA ESTE CONDIMENTUL VIEȚII

Rotația eficientă și diversificată a culturilor este fundamentală pentru menținerea vitalității solului. Dacă se plantează culturi diferite, solul nu va fi privat niciodată de substanțele nutritive esențiale. Rotația culturilor prezintă numeroase avantaje ce includ fixarea azotului și o gestionare mult mai facilă a luptei împotriva paraziților, precum și reducerea utilizării pesticidelor. Pentru semănarea de precizie este disponibilă o gamă completă de semănătoare și un software PLM® pentru optimizarea aplicării.


Read More

GESTIONARE PRECISĂ A MIJLOACELOR DE PRODUCȚIE

Pentru a vă permite să gestionați cu precizie mijloacele de producție și pentru a optimiza atât aplicarea cât și utilizare acestora, este disponibilă o gamă completă de tehnologii agricole avansate extrem de accesibile. Datorită sistemului de control IntelliRate™, veți avea posibilitatea de a monitoriza cu exactitate cantitatea de fertilizanți sau tratamente ce vor fi aplicate. Folosind software-ul avansat PLM® puteți genera cu ușurință hărți de prescripție, în timp ce sistemul telematic PLM® Connect vă va permite să monitorizați în timp real aplicarea.


Read More
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus