AgroConcept, viziune globală pentru un succes local 

 

Istoria ne legitimează

 

New Holland este marca recunoscută de către fermierii din întreaga lume pentru eficiența excepțională și atenția la cele mai mici detalii, ce garantează confortul agricultorului, promptitudinea serviciilor oferite și protecția mediului. Promisiunea AgroConcept, filiala locală a Gemila GmbH, importator și distribuitor exclusiv al mărcii New Holland în România,  este să vină constant în sprijinul fermierilor români cu soluții ce nu îi vor dezamăgi.

Istoria de 125 de ani a mărcii New Holland are la bază o esență tare: în centrul activității se află în permanență fermierul și necesitățile sale. AgroConcept, reprezentantul și partenerul în România al liderului mondial în echipamente agricole, împărtășește aceeași preocupare la nivel local.

Un exemplu relevant sunt intervalele generoase de întreținere a echipamentelor (de până la 600 ore), fapt care îi ajută în mod real pe clienții noștri să își dedice mai mult timp activităților agricole și mai puțin timp intervențiilor în atelier, soluționând astfel una dintre principalele cauze ale pierderilor pe care le poate avea o recoltă.

Marca New Holland este asociată la nivel internațional cu eficiența ridicată și cu eleganța formelor. Compania duce istoria mai departe în România și oferă agricultorilor români soluții avansate și durabile, dezvoltate atent și cu respect față de provocările și frumusețea unică a muncii acestora.

 

Dedicare permanentă faţă de fermierii români

 

Suntem preocupați în mod constant să atingem excelența în domeniu prin păstrarea unui climat de încredere, respect și colaborare în relația cu clienții și partenerii noştri.

Susținem dezvoltarea comunităților rurale și creșterea sustenabilă a agriculturii românești printr-o serie de investiții: 16 centre regionale dotate cu cele mai noi tehnologii de intervenție rapidă și asistență tehnică, o echipă de management formată din experți pe piața locală și internațională, o viziune globală pentru succes la nivel local, susținute de antreprenori din familiile Gupta și Stein.

Misiunea AgroConcept este de a genera valoare adăugată în relația cu clienții, angajații, furnizorii, partenerii, investitorii și acționarii săi: de la soluții inovatoare în business, mediu de lucru propice, la parteneriate solide și durabile.

 

Valori fundamentale

 

AgroConcept, compania excelenței în industria agricolă, se angajează să respecte în fiecare dintre principalele sale arii de activitate următoarele direcții: dedicarea permanentă față de fermierii români, oferirea soluțiilor de maximizare a eficienței și atingerea performanței.

Valorile care guvernează activitatea AgroConcept sunt:

 

  • Oamenii – AgroConcept recunoaște importanța capitalului uman implicat în activitățile companiei. Oamenii sunt nucleul afacerii și tot ei sunt motorul tuturor activităților, iar AgroConcept prețuiește forța de muncă profesionistă și dedicată.
  • Integritatea și încrederea – Reprezentăm o marcă recunoscută internațional, astfel că responsabilitatea și garanția unei bune execuții sunt preocuparea noastră în stabilirea unei relații de încredere cu clienții noștri.
  • Excelența – Amintim câteva dintre performanțele New Holland cu care ne mândrim:
    • New Holland BigBaler 1290 High Density câștigă premiul Mașina Anului 2020 în categoria Recoltare Furaje la Agritechnica 2019;
    • New Holland câștigă trei medalii de argint la Agritechnica Innovation Award 2019;
    • Tractorul New Holland T6.175 Dynamic Command ™ câștigă Mașina Anului 2018 în categoria Tractor de clasă mijlocie la Agritechnica 2017.
  • Munca în echipă – Colaborarea stă la baza activității AgroConcept și este cheia pentru atingerea obiectivelor comune. Toți participanții la procesele de lucru formează un grup omogen, orientat spre excelența în domeniul agricol și satisfacerea necesităților fermierilor locali.

 

Angajament pentru un viitor mai sustenabil

 

AgroConcept are grijă de mediul înconjurător și derulează acțiuni de prevenire și reducere a cantităților de deșeuri generate din activitatea proprie. Aflați detalii aici.

 


 

DATE DE CONTACT

 

AGROCONCEPT IMPEX SRL

 

Sediu central: DN2, Bucureşti-Urziceni km 20+600, Șindrilița, Com. Găneasa, 077104, Jud. Ilfov, România

Telefon: 0800.500.700 / Fax: 0372.166.551

E-mail: office@agroconcept.ro

 

 

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus