Suntem aici pentru voi și în Campania Agricolă 2020!

Suntem aici pentru voi și în Campania Agricolă 2020!

 

Vă asigurăm că suntem pregătiți să vă fim alături, când veți avea nevoie de piese de schimb sau de intervenții de service, astfel încât să folosiți utilajele la capacitate maximă de lucru în Campania Agricolă 2020.

 

  • De aceea, până la data de 31 august, în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 08:00 - 16:00, specialiștii noștri din echipele de vânzări piese de schimb și service vor fi prezenți în toate Centrele Regionale AgroConcept.

 

  • Intervenim de urgență în situațiile ce nu suportă amânare. Astfel, inclusiv în zilele de duminică, echipele de service mobil vor interveni în situațiile de urgență, ulterior unei discuții telefonice cu responsabilul tehnic regional pentru a stabili detaliile intervenției.

 

Dispunem de stocul de piese necesare activităților agricole de sezon și putem asigura livrarea prin curierat rapid în toate locațiile, atunci când va fi nevoie.

 

Vă încurajăm să ne contactați telefonic sau online pentru orice situație sau nelămurire tehnică sau comercială.

 

Pe site-ul AgroConcept găsiți toate datele de contact pentru fiecare Centru Regional din țară: http://agroconcept.ro/centre-regionale

 

AGROCONCEPT. Alegerea Numărul 1!

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus