Agritechnica 2017, o ediție dedicată inovațiilor New Holland

Agritechnica 2017, o ediție dedicată inovațiilor New Holland

 

 

Ediția curentă a expoziției internaționale de tehnică agricolă, Agritechnica, organizată la Hanovra, Germania în perioada 12-18 Noiembrie va fi un real succes pentru New Holland Agriculture care își propune lansarea de noi utilaje, de tehnologii agricole inovatoare și de strategii și tactici ce țin de prezentarea mărcii.

 

AgroConcept, importatorul și distribuitorul exclusiv New Holland Agriculture în Romania participă la Agritechnica cu o delegație formată din fermieri locali, o parte din ei desemnați cu ani urmă cu titulatura de Ambasadori New Holland.

 

Standul New Holland din acest an este localizat în Hala 3 și se întinde pe o suprafață de 3.100 m2 , cu o nouă organizare spațială departajată pe criterii cromatice care delimitează 5 zone cu tematici diferite, una dintre ele dedicată exclusiv construcțiilor.

 

Zona centrală este, în mod evident, dedicată inovațiilor, adică acelor utilaje care adaugă valoare mărcii, departajând-o de alte mărci din domeniu: Combina de Record Mondial CR10.90, Tractoarele T6 Dynamic CommandTM, T7.270 și T7.215S. Zona, delimitată de producătorul italian, cu indicatorul “Innovation AREA”, va prezenta publicului vizitator și conceptul de tractor autonom NH Drive (T8.435 ST) cu opțiuni PLM, pentru agricultura de precizie, dar și conceptul de Tractor pe gaz metan.

 

Zona dedicată mașinilor de recoltat aduce în prim-plan combinele TC5.80, CX6.90, CX7.90 și mașina de recoltat furaje FR.920. Zona de tractoare cu puteri mari este populată de tractoarele din seria T6, T7, iar din gama de prese de balotat, New Holland propune Big Baler Plus, Roll Belt și RB125 Combi.

 

Desigur că din portofoliul tehnic expus nu puteau lipsi gama medie și tractoarele speciale, T4S, T4, T5, T5 Electro Command și T4F.

În cadrul ediției Agritechnica din acest an, New Holland Agriculture își propune fortificarea poziționării mărcii ca lider în tehnologia sustenabilă și inovatoare, prezentarea mărcii ca fiind una completă în ceea ce privește gama de echipamente și asigurarea unei imagini puternice și remanente prin instrumente consistente de comunicare.

 

AgroConcept a lansat deja pe piața din România 3 dintre seriile de tractoare prezentate la Hanovra

 

AgroConcept a inclus în oferta locală de echipamente tractoarele din gama nouă, T5 Utility,T5 Electro Command și T6 cu motorizare Tier 4B.

Tractorul T6 este unul dintre cele mai versatile tractoare de pe piață, acesta fiind și motivul pentru care a ajuns în fermele din țară în număr foarte mare. Noua serie T6 se remarcă printr-un design puternic, dar și prin îmbunătățiri dictate de exigențele din câmp, fiind echipată cu motor Nef ECOBlueTM HI-eSCR (cu sistem de reducere selectiv catalitică a noxelor cu eficiență ridicată), dezvoltată de FPT Industrial, care respectă normele Tier 4 B privind emisiile.

 

Această linie de tractoare include șase modele și a fost concepută pornind de la necesitățile fermierului de rând,  existând posibilitatea de a alege dintre cinci modele în patru cilindri, cu o putere cuprinsă între 115 – 145 CP sau modelul de vârf, T6.180 în șase cilindri, cu o putere maximă de 145 CP.

 

Îmbunătățirile aduse de New Holland tractorului T5 au fost extinse astfel încât acest tractor să corespundă noilor standarde de poluare Tier 4B și să includă caracteristici noi menite să crească confortul operatorului, eficiența și productivitatea. Tractorul are o structură compactă care se îmbină perfect cu motorul F5C produs de FPT Industrial, un motor eficient dotat cu tehnologie ECOBlue™ Compact HI-eSCR pentru a respecta standardul Tier 4B, care oferă performanțe îmbunătățite și până la 24% mai multă rezervă de cuplu.

 

Gama Electro Command include 3 modele care au fost gândite de la bun început pentru a garanta o distribuire perfectă a puterii în cadrul întregii game. Versiunea de bază, T5.100, dezvoltă o putere de 99 CP care ajunge până la 117 CP în cazul versiunii de vârf, T5.120.

 

Prin lansarea noilor tractoare T5 Utility Tier 4A, New Holland își confirmă poziția de lider în segmentul tractoarelor de clasă medie.

Noul tractor duce mai departe renumele seriei succesoare T5000, cu îmbunătățiri semnificative în termeni de productivitate și competitivitate. T5 Utility stă la baza noii game de tractoare cu puteri medii și este disponibil în 5 modele, cu puteri ce variază de la T5.75 CP la T5.115 CP. Această serie concentrează multiple opțiuni de putere și transmisie, astfel încât să existe compatibilitate cu orice operație agricolă. Modelele heavy-duty ale seriei cresc masa maximă autorizată până la  6.500 kg, iar cabina modernă oferă vizibilitate și confort în timpul lucrului.

 


CITEŞTE MAI MULT
„Agricultura inteligentă” în viziunea AgroConcept la Indagra 2017

„Agricultura inteligentă” în viziunea AgroConcept la Indagra 2017

Participarea la ediția 2017 a târgului Indagra organizat la Romexpo este o premieră pentru AgroConcept, importatorul exclusiv al mărcilor New Holland și Kverneland în România.

Prin această participare în premieră, AgroConcept mizează pe ideea de „agricultură inteligentă” și pe eficiența în utilizarea utilajelor agricole și de aceea, nu suprafața standului este în focus, ci prezentarea acelor utilaje care aduagă plus valoare muncii agricole în termeni de eficiență și productivitate: tractorul New Holland T7.315 Auto Command  și mașina de împrăștiat amendamente Kverneland Exacta TL 1875, un utilaj folosit intensiv în acest sezon.

 

Tractorul T7.315 Auto Command este unul dintre cele mai mari tractoare din gama New Holland, care dezvoltă o putere nominală de 300 CP și o putere maximă de 313 CP. Tractorul T7.315 are un design robust și este echipat cu transmisie cu Auto Command cu variație continuă și cu 4 puncte de transmisie 100% mecanică la roată. Utilajul se remarcă printr-un nivel ridicat de confort datorită suspensiei față TerraGlide și suspensiei pe cabină, ambele fiind dotări standard.

 

Tractorul este perfect compatibil cu sistemul Intellisteer cu corecție RTK care se poate monta fie din fabrică, fie cu ajutorul personalului autorizat al AgroConcept și care va oferi fermierilor un nivel ridicat de precizie de până la 1,5 cm. În perioada 1 octombrie – 15 decembrie, sistemele pentru agricultura de precizie au prețuri speciale la AgroConcept, astfel că sistemul de ghidare manuală FM 750 Lite poate fi achiziționat la 1990 eur., pachetul upgrade RTK la 4099 eur., iar sistemul de ghidare automată EZ-Pilot la 5990 eur. De asemenea, toate piesele de schimb originale New Holland și uleiurile Ambra au prețuri reduse cu 25% până în luna decembrie.

 

Echipamentul Kverneland expus este Exacta TL 1875, o mașină de fertilizat cu cântărire, ce prezintă avantajul unei împrăștieri independente de viteza tractorului, precum și al unei calibrări automate, cu frecvență mare. Aceste două caracteristici au ca rezultat o dozare exactă a fertilizantului, recolte mai mari și costuri reduse.

 

Mașina are 4 celule de cântărire, cu o capacitate individuală de 5 tone care sunt  poziționate atât în față, cât și în spate. În plus, mașina este dotată cu un senzor de referință pentru corecții suplimentare în cazul lucrului în pantă sau în caz de șocuri.  Terminalul IsoMatch Tellus GO este compatibil ISOBUS și este posibilă dotarea opțională cu GPS, pentru controlul automat al celor două discuri de împrăștiere, precum și pentru oprirea/pornirea la capetele de rând. Se poate opta și pentru aplicare cu rată variabilă, conform hărților de fertilizare. Utilajul are un buncăr de bază de 1875 litri căruia i se pot adăuga extensii de 675 litri.


CITEŞTE MAI MULT
Noile tractoare New Holland la Agralim 2017, Iași

Noile tractoare New Holland la Agralim 2017, Iași

 

În cadrul ediției 2017 a expoziției Agralim care reunește fermierii de pe zona Moldovei, AgroConcept va aduce în atenția vizitatorilor gama nouă de tractoare New Holland, o premieră pentru piața națională. Pe o suprafață expozițională de 500 mp vor fi expuse tractoarele New Holland T5.95 Utility cu transmisie Dual Command, T5.110 Electro Command, T6.180 Tier 4B și T7.165 cu ampatament standard. Gama nouă cuprinde tractoare cu motorizari Tier 4B, cu specificații tehnice care le recomandă pentru orice fermă și operație agricolă și cu un design nou, regândit.

Tractorul T5.95 Utility este dotat cu motor FPT Industrial F5C care respectă normele de emisie Tier 4A, cu sistem de injecție Common Rail cu presiune înaltă și dezvoltă o putere maximă de 99 CP. Acest tractor este echipat cu   Transmisia Dual Command cu număr de trepte 24x24, însă în ansamblu, noua serie T5 Utility se caracterizează prin posibilitatea personalizării numeroaselor opțiuni, de la transmisii și motoare, la sistemul de gestionare a regimului motorului.

 

T5.110 Electro Command este emblema unei serii de tractoare al cărei atribut principal este versatilitatea. Tractorul dezvoltă o putere maximă de 107 CP, fiind echipat cu motor eficient dotat cu tehnologie ECOBlue™ Compact HI-eSCR pentru a respecta standardul Tier 4B. Acest motor oferă performanțe îmbunătățite ș­i până la 24% mai mult cuplu de rezervă pentru o productivitate mai mare. Proprie gamei T5 cu Transmisie Electro Command este puntea față cu amortizare TerraglideTM care asigură o deplasare lină chiar și pe cele mai dificile terenuri.

 

Tractoarele T6.180 și T7.165, senioarele noii game prezentate la Agralim, dispun de motorizare Tier 4B în 6 cilindri cu sistem de reducere selectiv-catalitică a noxelor și de un grad scăzut de consum de combustibil.

Tractorul T6.180 dezvoltă o putere maximă de 175 CP, iar elementul care a stat la baza proiectării acestui tractor este confortul dat de cabina HorizonTM cu cea mai bună vizibilitate din segment.

Tractorul T7.165 al cărui motor atinge 165 CP este echipat standard cu transmisie Range CommandTM cu Semi-Powershift și are un design modern și un nivel ridicat de confort.

 

Pe lângă tractoarele din gama nouă, vor fi prezente și utilajele care au consacrat deja standul AgroConcept, tractoarele New Holland T7.260, T6.175, TD5.95 și combina CR 7.90 cu heder de 7.60 m. Tractoarele vor avea montate semănători de păioase și de prășitoare, grape, cultivatoare, cositori și pluguri din gama Kverneland, furnizorul nostru de echipamente pentru lucratul solului, îngrijirea culturilor și pentru furaje.

Pe toata perioada târgului, specialiștii în vânzări și finanțare vor răspunde tuturor întrebărilor fermierilor legate de oferte de vânzare și de condiții de eligibilitate privind leasingurile, proiectele europene și creditarea bancară. Personalul tehnic, reprezentat de inginerii de service și de agenții de vânzări de piese de schimb, este foarte familiarizat cu flota fermierilor din partea de est a țării și este cel mai în măsură să vină cu soluții ferme și rapide la solicitările acestora.

 

 

 

 

 


CITEŞTE MAI MULT
Tractorul pe gaz metan – cea mai recentă inovație New Holland

Tractorul pe gaz metan – cea mai recentă inovație New Holland

 

New Holland Agriculture a prezentat în premieră la evenimentul Farm Progress din Statele Unite  cel mai recent concept de tractor alimentat cu gaz metan care reinterpretează design-ul tractorului clasic și pune în practică viziunea producătorului despre modernizarea lucrărilor agricole. Pentru New Holland,  ferma viitorului este una complet independentă din punct de vedere energetic și capabilă să producă nu numai hrană, dar și biomasa necesară generării de energie de care este nevoie pentru funcționarea utilajelor agricole. Acest viitor autonom este astăzi realizabil și datorită recentei inovații New Holland.

 

Motorul revoluționar al tractorului pe gaz metan are aceleași performanțe și este la fel de fiabil ca echivalentul său standard, dar cu costuri de funcționare mult mai mici.Carlo Lambro, Brand President, New Holland Agriculture.

 

Soluții inovatoare de combustibili alternativi

 

New Holland este primul producător care s-a concentrat pe compatibilitatea 100% cu Biodiesel, în anul 2006, și inovează în domeniul energiei alternative de mai bine de un deceniu, prin strategia sa denumită Clean Energy Leader. În anul 2009, a dezvoltat primul concept de tractor pe bază de hidrogen, NH2 TM , dovedind că tehnologia cu 0 emisii este perfect fezabilă pentru viitor. În 2013, New Holland a prezentat primul prototip de tractor T6 pe metan, dezvoltat și testat cu fermierii.

 

Tractorul pe metan, la fel de performant și fiabil ca echivalentul său diesel, dar cu cost de funcționare redus cu 30%

 

Tractorul cu gaz metan a fost proiectat pe baza prototipului anterior al tractorului T6 Methane Power pentru a atinge un progres tehnologic semnificativ și dispune de un sistem de propulsie care utilizează o tehnologie eficientă de combustie, dezvoltată de către FPT Industrial, special pentru domeniul agricol. În condiții reale de lucru, tractorul pe gaz metan degajă cu 10% mai puține emisii de CO2  și reduce emisiile totale cu 80% față de un tractor diesel tradițional. Echipa New Holland a reproiectat și structura exterioară a tractorului,      inspirându-se din industria auto, astfel că noul utilaj este mult mai compact, iar elementele ce țin de marcă, scaunul în formă de frunză și farurile cu logo-ul New Holland, sunt mult mai vizibile.

 


CITEŞTE MAI MULT
AgroConcept-New Holland, „Partener de practică” în cadrul Școlii Profesionale de Stat în Sistem Dual

AgroConcept-New Holland, „Partener de practică” în cadrul Școlii Profesionale de Stat în Sistem Dual

 

AgroConcept-New Holland este unul dintre “Partenerii de practică” din proiectul educațional în sistem dual de formare a viitorilor mecanici agricoli, alături de mai multe alte companii din domeniul utilajelor agricole, ce dețin statutul de membru al APIMAR (Asociației Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România).

 

 

Rolul AgroConcept-New Holland în proiectul educațional “Școala Profesională de stat în Sistem Dual”

 

AgroConcept-New Holland susține elevii admiși la Colegiul “Viaceslav Harnaj” pe toată perioada școlii și le pune la dispoziție stagii de pregătire practică realizate sub îndrumarea specialiștilor tehnici. De asemenea, elevilor li se va oferi posibilitatea de angajare după finalizarea școlii și promovarea examenului de absolvire, precum și oportunitatea de dezvoltare a carierei în domeniul tehnicii agricole.

 

 

 

 

Din 39 de candidați acceptați, 26 au ales AgroConcept în opțiunea de școlarizare

 

În data de 6 Iulie 2017 a avut loc sesiunea de admitere la școala de mecanici agricoli. AgroConcept-New Holland s-a aflat pe primul loc în topul preferințelor a 9 dintre elevii admiși; 10 dintre ei au bifat AgroConcept ca a doua opțiune și 7 dintre ei, ca a treia opțiune. Elevii admiși vin din 11 județe ale țării și sunt familiarizați cu domeniul agricol, mulți dintre ei provenind din ferme.

 

 

 


CITEŞTE MAI MULT
AgroConcept lansează Harvest Masters-Specialiștii Recoltării, programul de instruire a operatorilor

AgroConcept lansează Harvest Masters-Specialiștii Recoltării, programul de instruire a operatorilor

Programul Harvest Masters – Specialiștii Recoltării este destinat operatorilor de mașini de recoltat New Holland și vine în folosul acestora printr-un modul de instruire ce include prezentarea în detaliu a produselor și serviciilor New Holland, oportunități de achiziții viitoare și un nivel ridicat de asistență și suport din partea AgroConcept, atât înainte și în timpul campaniei de recoltare, cât și după finalizarea acesteia.

 

Programul ajunge la operatorii din fermele mari ale țării printr-o serie de 9 evenimente de prezentare ce vor avea loc în luna mai în 7 județe ale țării – Ilfov, Olt, Brăila, Constanța, Iași, Cluj și Timișoara. În cadrul acestor prezentări, specialiștii de produs AgroConcept vor explica procesele de lucru implicate în configurarea, operarea și mentenața combinelor New Holland din seriile TC, CX5&6, CX7&8 și CR.

 

Harvest Masters – Specialiștii Recoltării este un program exclusiv, ceea ce înseamnă că fermele participante sunt selectate în baza unor criterii interne, iar după finalizarea acestui stagiu de pregătire, fermierii vor avea acces și la campanii promoționale de service și piese de schimb dedicate.

Odată înrolați în acest program, fermierii vor beneficia de:

 • Pachetul de beneficii la înscriere – materiale de prezentare ale fabricii de mașini de recoltat New Holland din Zedelgem, Belgia, comerciale cu promoții la piesele de schimb uzuale din campania de recoltare care pot fi achiziționate cu un discount de cel puțin 25% până în luna iulie 2017 (curele, elemente de tăiere, elemente de prindere în trei puncte, lanțuri, bucșe, pompe și valve hidraulice, site, tocătoare, aer condiționat și ventilație) și cadouri de bun-venit;
 • Prezentarea teoretică a companiei New Holland;
 • Modulul de training ce presupune instruirea practică a operatorilor pe mașini de recoltat;
 • Prezentarea echipei de service și piese de schimb pe fiecare zonă a țării.

 

Prin acest program, AgroConcept își propune să le fie cât mai aproape utilizatorilor de mașini de recoltat New Holland și să îi asigure de sprijinul permanent în dezvoltarea fermelor pe care le administrează.

 


CITEŞTE MAI MULT
Vârfurile de gamă New Holland Agriculture la Agriplanta-RomAgroTec 2017

Vârfurile de gamă New Holland Agriculture la Agriplanta-RomAgroTec 2017

Ediția 2017 a expoziției AgriPlanta-RomAgroTec este un prilej esențial pentru AgroConcept, filiala locală a Gemila GmbH, importator și distribuitor exclusiv al mărcii New Holland Agriculture în România, de a intra în contact cu fermierii de pe zonele agricole ale Munteniei, Olteniei, Dobrogei, și nu numai.

 

Pe o suprafață expozițională totală de 2.000 mp, AgroConcept va expune tractoare și combine New Holland, echipamente pentru îngrijirea culturilor marca Kverneland, tamburi de irigat de mare capacitate Casella și compresoare mobile cu șurub produse de Kaeser Compresoare.

 

Utilajele expuse sunt adevărate probe de forță, eficiență și productivitate, iar cap de listă este, și de această dată, combina CR 10.90 aflată pe prima poziție a gamei sale care continuă istoria de succes a rotativelor pure, oferind agricultorilor o calitate imbatabilă a boabelor și paielor.

 

CR 10.90 a obţinut recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grâu recoltată în opt ore, respectiv 797.656 tone de grâu, capacitatea de vârf fiind de 135 tone/oră în condiții reale de recoltare.

 

AgroConcept va prezenta fermierilor și varianta de tractor articulat din gama New Holland care face parte din seria T.9. Tractoarele din seria T9 sunt disponibile în două dimensiuni, modelele T9 cu cadru de 36 inch dezvoltând o putere maximă de 435 până la 557 CP. Pentru a crește versatilitatea gamei T9, au fost lansate și modele cu un cadru mai lung, de 44 inch, care dezvoltă o putere situată între 602 și 692 CP. Modelul expus, T9.565 dispune de motorizare Tier 4B, FPT Cursor 13 cu 6 cilindri și dezvoltă o putere maximă de 557 CP. Deși este un tractor de capacitate mare, T9.565 se înscrie în tradiția New Holland de 600 ore interval de întreținere, fiind un tractor ușor de operat grație confortului dat de scaunul cu sistem de control în funcție de greutate și cu funcții de ventilare integrate.

 

Bineînțeles că din flota expusă nu puteau lipsi: tractorul T8 Tier 4B care poate atinge o putere maximă de 435 CP și tractorul T7 Heavy Duty Tier 4B, premiat cu titlul „Machine of The Year 2016” la ultima ediție Agritechnica. Modelele ce pun în evidență puterea și stilul unice gamei T7 Heavy Duty sunt T7.290 și T7.315. Acestea oferă o capacitate de ridicare cu 6% mai mare decât cea oferită de seria T7 standard, ajungând la 11.058 kg, pentru a permite utilizarea celor mai mari pluguri și semănători.

 

Big Baler 870 face parte dintr-o gamă modernă de balotiere pentru baloți paralelipipedici, cu o tehnologie de tocare a paielor de ultimă generație. Baloții produși de Big Baler 870 au o lățime de 80 cm, o înălțime de 70 cm și o lungime maximă de 260 cm, au densitate și consistență ridicate și o formă care se păstrează indiferent de condițiile de stocare, grație sistemului de evacuare performant.

 

AgroConcept va prezenta și de această dată simulatorul PLM – Precision Land Management cu două monitoare digitale și volan unde agriculturii vor putea testa sistemele avansate ale agriculturii de precizie.

 

Pe vizitatorii standului AgroConcept îi așteaptă oferte de finanțare și promoții speciale, valabile în perioada târgului, dar și o tombolă prin care sunt puse la bătaie 8 compresoare cu piston Premium Car de la Kaeser Compresoare și 4 biciclete Mountain Bike.

 


CITEŞTE MAI MULT
Tombola AgroConcept la AgriPlanta-RomAgroTec 2017

Tombola AgroConcept la AgriPlanta-RomAgroTec 2017

Vino la standul AgroConcept de la Agriplanta-RomAgroTec, completeaza talonul de tombola si intra automat in cursa pentru cele trei premii oferite zilnic: un Compresor 450/30 si unul 300/30 marca Kaeser Compresoare si bicicleta Mountain Bike. Tombola se desfasoara in perioada 18-21 Mai 2017.

 

REGULAMENTUL TOMBOLEI AGROCONCEPT – NEW HOLLAND


I. ORGANIZATOR

1. Organizatorul tombolei este AgroConcept Impex SRL cu sediul social în România, Sat Șindrilița, Comuna Găneasa, Clădirea C1, Parter, Camera AP04, DN2, București-Urziceni, Km. 20+600, Județul Ilfov, Nr. Registrul Comerţului J23/261/25.01.2016 Cod fiscal RO33856094, Contul IBAN RO54BTRLRONCRT0334176101.

2. Tombola este organizata pe baza prezentului regulament oficial care este obligatoriu pentru toti participantii.

3. Participarea la tombola implica acceptarea de catre participanti a prevederilor prezentului regulament precum si obligativitatea respectarii integrale a acestora. Prin participarea la prezenta tombola, participantii vor fi considerati a fi citit, inteles si acceptat integral prevederile prezentului regulament.
4. Regulamentul precum si detaliile despre tombola sunt disponibile oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a tombolei la cerere, la standul E26, AgroConcept-New Holland.


II. LOCUL DESFASURARII TOMBOLEI


1.Tombola se desfasoara in cadrul Targului Agriplanta-Romagrotec 2017, organizat in localitatea Fundulea din judetul Calarasi in perioada 18-21 mai 2017.


III. DURATA TOMBOLEI


1.Tombola va fi lansata la data de 18 mai 2017 odata cu inceperea Targului Agriplanta-Romagrotec 2017 si se va desfasura pana la data de 21 mai 2017, ora 17:00 PM.


IV. DESCRIEREA TOMBOLEI SI CONDITII DE PARTICIPARE


1. Tombola se adreseaza tuturor persoanelor juridice, reprezentantilor legali ai acestora, care in perioada desfasurarii Targului Agriplanta-Romagrotec 2017 din localitatea Fundulea, judetul Calarasi, completeaza un talon de tombola pus la dispozitie de catre personalul standului AgroConcept-New Holland. Fiecare societate va desemna un singur reprezentant in calitate de participant la tombola.

2. La prezenta campanie promotionala NU pot participa persoanele fizice angajatii AgroConcept Impex sau rudele de gradul I, sot/sotie ale angajatilor AgroConcept Impex care se constituie in persoane juridice, ori organizatorii targului Agriplanta-Romagrotec.


V. PREMII


1. In cadrul tombolei vor fi acordate 3 categorii de premii in valoare totala de 45.089,03 ron (TVA inclus).


- Compresor 450/30 cu piston marca Kaeser Compresoare – 4 bucati, se acorda cate unul in fiecare zi de targ Agriplanta-Romagrotec, perioada 18-21 Mai;
- Compresor 300/30 cu piston marca Kaeser Compresoare – 4 bucati, se acorda cate unul in fiecare zi de targ Agriplanta-Romagrotec, perioada 18-21 Mai;
- Bicicleta KTM Mountain Bike - 4 bucati, se acorda cate una in fiecare zi de targ Agriplanta-Romagrotec, perioada 18-21 Mai;


VI. MECANISMUL TOMBOLEI SI POLITICA DE ACORDARE A PREMIILOR


1. Clientii persoane juridice participante la expozitia “Targul Agriplanta-Romagrotec 2017” ce se desfasoara in perioada 18-21 mai 2017, organizata in localitatea Fundulea din judetul Calarasi, care completeaza talonul de tombola si il depun in urna de tombola cu toate campurile completate in urna de colectare aflata la standul E26 AgroConcept-New Holland vor intra automat in tragerea la sorti.
2. Taloanele care nu au toate campurile completate corespunzator nu vor fi considerate eligibile pentru validarea castigatorului.
3. Fiecare participant la tombola, are dreptul sa completeze un singur talon de colectare date.
4. Premiul se acorda in baza unui proces verbal de predare-primire completat de catre un reprezentant al Agroconcept Impex, cu datele personale din cartea de identitate a participantului.

VII. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


1. Prin participarea la tombola, participantii isi dau acordul expres si neechivoc pentru ca AgroConcept Impex sa colecteze, sa inregistreze sau sa proceseze in orice alt mod, in conformitate cu prevederile legale aplicabile (Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date) datele cu caracter personal ale participantilor in vederea efectuarii campaniilor de informare sau a campaniilor de direct mail. AgroConcept Impex SRL este incadrat in clasa CAEN si cu codul 6311 – Prelucrarea datelor.


CITEŞTE MAI MULT
Combina New Holland CR8.90, Record Mondial la recoltat de soia

Combina New Holland CR8.90, Record Mondial la recoltat de soia

New Holland Agriculture stabilește un nou Record Mondial la recoltat de soia

cu combina CR8.90

 

 • CR 8.90 stabilește un nou record mondial la recoltarea de soia: 439.730 tone în 8 ore
 • Seria CR – gama “combinelor record” la nivel mondial

 

New Holland Agriculture stabilește un nou Record Mondial prin recoltarea unei cantități de 439.730 tone de soia în numai 8 ore, cu Combina CR8.90.

 

Performanța record, care a avut loc în Bahia, Brazilia, a fost certificată de un arbitru independent al    Rank Brasil. Acesta a certificat atingerea Recordului Mondial.

 

“Prin stabilirea acestui record de recoltare a peste 439 tone de soia, Combina CR8.90 o ia pe urmele precursoarei sale CR10.90, deținătoarea unui record mondial la recoltat grâu în 2014,” afirmă Lars Sørensen, Directorul Departamentului de Mașini de Recoltat.

“Combina CR8.90 a atins această performanță și datorită recoltei impresionante ce se remarcă printr-o producție de 4,886 kg/ha, cu mult peste media de 3,600 kg, considerată ca fiind pragul de producție în Brazilia.

Recordul atins de cele două modele demonstrează capacitatea extraordinară și productivitatea seriei de combine CR”.

 

CR8.90, combina record la recoltarea de soia: 439.730 tone în 8 ore

 

Recordul a fost stabilit pe 5 Aprilie 2017, la Ferma Panambi administrată de frații Mingori, în Bahia, Brazilia cu sprijinul dealer-ului Jaraguá Bahia, situat în apropierea orașului Luiz Eduardo Magalhães.

 

În ziua demonstrației, umiditatea solului a fost ridicată din cauza ploii de la ora 5:00am care a fost absorbită de sol pâna la 20mm, iar temperatura a fost cuprinsă între 25 și 28 de grade Celsius.

Recoltarea a început la ora 10:30 am și s-a terminat la 18:30 pm, când au fost recoltate apoximativ 90 ha. Media de recoltare a Combinei CR8.90 a fost de 54,97 tone/oră într-o recoltă de 4,88 tone/oră, cu o umiditate medie de 17%. Performanța record a fost obținută cu un consum de 1,84 litri de combustibil per tonă de soia recoltată.

 

Seria CR – o gamă de combine record

 

Combina CR8.90 a călcat pe urmele CR10.90, cea mai puternică și productivă combină din lume, consemnată în Cartea Recordurilor pentru recoltarea a 797.656 tone de grâu în 8 ore, în anul 2014 – titlu pe care și-l păstrează și astăzi.

 

Combinele CR ating astfel de performanțe de recoltare datorită unor tehnologii specifice:

 

 • Twin Rotor™, care a consacrat modelele New Holland, și motoarele puternice și eficiente dezvoltate de FPT.

 

 • Sistemele de ghidare automată – precum IntelliSteer® - care permit operatorilor să recolteze non-stop și tehnologia cu rotor Twin Pitch Plus, care poate îmbunătăți condițiile de lucru pe soluri cu umiditate crescută cu până la 10%.

 

 • Sistemul opțional Dynamic Feed Roll™ cu protecție integrată împotriva bolovanilor care îmbunătățește capacitatea seriei CR cu până la 10%, reducând spargerea boabelor.

 

Date statistice

 

Timp total de recoltare

8 ore

Cantitate de soia recoltată

439.730 tone

Cantitate medie/oră

54.97 tone/oră

Suprafață recoltată

90 hectare

Consum combustibil/tonă de soia

1.84 litri

Umiditate medie

17%

Producție

4.88 tone/hectar

 

 


CITEŞTE MAI MULT
Tractorul New Holland T5.120 este “Tractorul Anului 2017” la secțiunea “Best Utility”

Tractorul New Holland T5.120 este “Tractorul Anului 2017” la secțiunea “Best Utility”

 

Noul tractor New Holland T5.120 a fost premiat cu titlul “Tractorul Anului 2017” în cadrul Târgului Internațional de Mașini Agricole Organizat la Bologna, în Italia. Juriul, format din 24 de jurnaliști de top din domeniul tehnicii agricole, a analizat și a testat în câmp tractoarele nominalizate la secțiunea “Best Utility” cu două luni înainte de a lua decizia că T5.120 este cel mai bun.

 

 Argumentele juriului au fost următoarele:

 

 • Puntea față Terraglide, cea mai bună din clasa sa, alături de cabina cu suspensie Comfort Ride, pentru un nivel de confort fără precedent
 • Performanțe de încărcare excelente date de cadrul pentru încărcător de dimensiuni extinse și de noile opțiuni adăugate pe joystick
 • Funcții îmbunătățite la nivelul transmisiei Electro Command
 • Motoare ce respectă în totalitate normele Tier 4B privind emisiile și care folosesc tehnologia de reducere selectiv-catalitică a noxelor cu scopul de a crește performanțele utilajului și de a genera cu până la 24% mai multă rezervă de cuplu
 • Capacitate de ridicare optimizată grație sistemului de ridicare cu prindere în 3 puncte
 • Noua opțiune Heavy-Duty a punții față este compatibilă cu anvelope de 28

 

New Holland a lucrat în permanență la optimizarea gamei de tractoare T5 – unul dintre cele mai bine vândute tractoare la nivel european, din gama sa de putere – nu numai pentru a respecta reglementările impuse de normele Tier 4B, ci și pentru a încorpora noi opțiuni menite să sporească eficiența, confortul și productivitatea.

Prin tradiție, New Holland s-a implicat activ în sectorul agricol dedicat tractoarelor din această gamă de putere, iar îmbunătățirile aduse tractoarelor T5 Tier 4B sunt dovada clară a acestui lucru”, a declarat Sean Lennon, Directorul diviziei de Tractoare, Încărcătoare telescopice și Agricultură de Precizie.

 

Carlo Lambro, Președintele Mărcii New Holland Agriculture a adăugat: “Titlul obținut, The Best Utility 2017, este mărturia poziției de top pe care New Holland și-a adjudecat-o de-a lungul timpului pe segmentul tractoarelor de putere medie. Acest titlu reprezintă o recunoaștere binevenită a muncii asidue și a devotamentului celor implicați în dezvoltarea tractorului T5.120, de la echipele de ingineri și până la întreg personalul fabricii din Jesi, care au reușit să dezvolte un tractor ce vine în întâmpinarea necesităților specifice ale clienților.”

 


CITEŞTE MAI MULT
Conceptul New Holland NHDrive - un tractor autonom pentru agricultura de mâine

Conceptul New Holland NHDrive - un tractor autonom pentru agricultura de mâine

 


Inaugurat în data de 30 August, în cadrul evenimentului Farm Progress din Statele Unite, conceptul de tractor autonom dezvoltat de New Holland NHDrive se referă la un nou tip de utilaj  fără șofer care poate efectua o gamă largă de operații agricole în fiecare moment al unei zile de lucru. Tractorul poate ajunge pe sola de lucru în mod autonom, pe drumurile care leagă ferma de câmp și are capacitatea de a lucra împreuna cu celelalte tractoare autonome sau cu alte tractoare tradiționale, controlate de operator. Echipat și cu cabină, utilajul poate fi condus, de asemenea, și de un operator.


La prima vedere, din punct de vedere vizual, tractorul T8 Blue Power pare unul standard, dar odată cu prezentarea primelor imagini ale tractorului și a capacităților sale operaționale incredibile veți avea surpriza unei incursiuni în viitorul agriculturii, un viitor în care rolul major este deținut de mașinile autonome care au capacitatea de a redefini agricultura.“Tractorul autonom NHDrive ne oferă oportunitatea de a deschide noi orizonturi către viitorul agriculturii”, afirmă Carlo Lambro, Brand President al New Holland Agriculture.

„Agricultura va deveni din ce în ce mai responsabilă pentru asigurarea disponibilității alimentelor produse într-o manieră eficientă și sustenabilă. Un tractor autonom, care are capacitatea de a munci zi și noapte, ajută la rezolvarea problemei lipsei de personal calificat în timpul campaniilor agricole, profită 100% de zilele cu vreme favorabilă anumitor munci agricole și maximizează folosirea rațională a resurselor.”

O evoluție bazată pe eficiență și sustenabilitate


Dezvoltat de CNH Industrial în colaborare cu furnizorul său de tehnologie Autonomus Solutions Incorporated, liderul industriei de soluții autonome off-road, tractorul autonom New Holland NHDrive este un vehicul fără pilot care are autonomie completă și care poate fi monitorizat și controlat prin intermediul unui calculator sau prin intermediul unei tablete portabile cu interfață. Acestea le dau fermierilor posibilitatea de a accesa datele din tractor și implement, de oriunde s-ar afla, în locații diferite.
Acest lucru facilitează luarea deciziilor în timp util. Mai mult decât atât, fermierii vor avea control total și drept de proprietate asupra datelor colectate.

Un ecran reprezintă grafic drumul pe care îl parcurge tractorul, un altul afișează date transmise în timp real de cameră, oferind utilizatorului până la patru imagini (două din fața utilajului și două din spate). Un al treilea ecran permite monitorizarea și modificarea datelor utilajului și parametrii implementului precum viteza motorului, nivelul de combustibil și setările implementului, incluzând norma de însămânțare sau adâncimea de lucru. De asemenea, drumul către solă poate fi programat indiferent dacă se iau în calcul drumuri de exploatare sau drumuri principale.
Tractorul NHDrive autonom poate fi echipat cu o semănătoare, fiind astfel capabil să însămânțeze autonom următoarea cultură, imediat în spatele combinei.
Parametrii tractorului și ai implementului pot fi monitorizați și controlați permanent, folosind o aplicație instalată pe tabletă, ideală pentru automatizare supravegheată, putându-se astfel face modificări ori de câte ori este nevoie.

Capabil să lucreze 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, tractorul NHDrive ajută la reducerea riscurilor asociate cu erorile umane așa cum rezultă din planurile predeterminate și optimizate ale tuturor categoriilor de activități. De asemenea, tractorul poate să atingă niveluri de productivitate și eficiență mai înalte decât tehnologia tradițională.

În viitor, tractorul NHDrive va fi capabil de automatizarea deplină a manipulării cerealelor în timpul campaniei de recoltare când, prin echiparea sa cu o remorcă, va putea efectua operații de încărcare, transport și descărcare.

Două tractoare într-unul singur

Tractorul NHDrive este echipat cu o cabină identică cu a unui tractor T8 standard. Acest lucru înseamnă că tractorul poate fi folosit și pentru operații care nu suportă încă autonomie completă precum operațiile cu încărcător frontal sau transportul cu viteză ridicată pe drumurile publice.

În ceea ce privește activitățile desfășurate în jurul fermei, tractorul NHDrive se poate deplasa pe trasee predefinite. Este nevoie doar să programați încotro să se deplaseze și ce trebuie să facă odată ajuns la destinație, iar tractorul se va apuca de treabă, fie individual, fie în tandem cu alte utilaje.

Tractorul NHDrive utilizează tehnologia agricolă de precizie avansată PLM (Precision Land Management) care este foarte accesibilă tuturor utilizatorilor și care este în mod continuu susținută de specialiștii New Holland.

De asemenea, tractorul se deplasează pe drumurile practicabile din câmp, care sunt indicate de software, după ce acesta ia în calcul parametrii legați de dimensiunea și forma solelor, obstacole existente și lățimea implementului care urmează să fie utilizat. Mai mult decât atât, tractorul este pe deplin compatibil cu toate soluțiile PLM. Pe viitor, acest tractor va avea abilitatea de a utiliza datele privind producția anterioară și de a efectua operații de maximă precizie, an după an. Rezultatele sunt creșterea eficienței operaționale și capacitatea de a realiza lucrările într-un timp cât mai scurt.

Datorită unei combinații de radare tip LiDAR (gamă de lasere de detectare) și de camere RGB, tractorul poate detecta o gamă largă de tipuri de obstacole din câmp. Atunci când un obstacol este detectat, tractorul trimite un mesaj către interfața interactivă, iar persoana responsabilă va decide dacă tractorul poate evita sau ocoli obstacolul și modalitatea în care va face acest lucru.

În viitor, întreaga gamă de tractoare, precum și alte echipamente agricole vor fi echipate cu tehnologia NHDrive. Totodată, este posibilă eliminarea completă a cabinei în construirea viitoarelor tractoare autonome.
CITEŞTE MAI MULT
AgroConcept inaugurează noul Centru Regional din Apahida, Cluj

AgroConcept inaugurează noul Centru Regional din Apahida, Cluj

 

AgroConcept continuă programul de investiții regionale și inaugurează la Cluj un nou Centru Regional într-o clădire construită special pentru acest scop și localizată în comuna Apahida.

Noua locație este parte din rețeaua națională AgroConcept-New Holland ce cuprinde 11 centre regionale și un sediu central localizat la Sindrilița, judetul Ilfov.

 

 

Noul Centru Regional se află în comuna Apahida și se întinde pe o suprafață de 4000 mp. Clădirea sediului este organizată pe două niveluri și cuprinde un showroom, birouri comerciale de vânzare și post-vânzare, magazie de piese de schimb și consumabile, flotă de intervenție și o hală de reparații și mentenanță utilată complet de peste 1000 mp.

Prezența în zonă a companiei AgroConcept nu este o noutate pentru fermierii locali. Aceștia au fost deserviți până acum de un punct de lucru zonal, atât pentru solicitările de vânzare, cât și pentru cele de post-vânzare.

 

Zona este una foarte importantă pentru AgroConcept, cu atât mai mult cu cât însumează peste 1.600.000 ha suprafață cultivabilă, cu 70% ferme mixte care au ca obiect de activitate cultivarea plantelor și creșterea animalelor, alături de administrarea de pășuni și fânețe. Județele deservite sunt: Cluj, Alba, Sibiu, Covasna, Brașov, Harghita, Mureș și Bistrița-Năsăud.

Noul sediu dispune de o echipă de 10 angajați în departamentele de vânzări, service și piese de schimb. Dispunerea departamentală garantează timpi de intervenție reduși la minimum, atât pentru intervenții în câmp și în fermă, cât și pentru livrarea pieselor, care nu va depăși intervalul de 24 de ore de la comandă.

 

 

"Deschiderea noului Centru Regional reprezintă continuitatea și consolidarea mărcilor New Holland și Kverneland în zonă. Noua filială este dotată cu tehnica și infrastructura necesare pentru a răspunde prompt tuturor solicitărilor. Dorim să fim cât mai aproape de clienți nostri, atât pe partea de vânzări, dar mai ales pe partea de service/ piese de schimb" declară Emil Coldea, Manager Regional AgroConcept – Cluj, care are o experiență de peste 8 ani în vânzarea utilajelor New Holland.

 

Lansarea noului sediu va fi însoțită de un eveniment festiv în prezența primarului comunei Apahida, a fermierilor din zonă, dar și a Maestrului Dumitru Fărcaș, amfitrionul evenimentului.

Noul sediu regional se află pe strada Libertății nr. 7-15 din Apahida, jud. Cluj.


CITEŞTE MAI MULT
New Holland Agriculture are un nou importator în România

New Holland Agriculture are un nou importator în România

 

 

New Holland Agriculture, un lider la nivel global în producția echipamentelor agricole, a făcut un pas strategic pe piața din România prin numirea oficială a unui nou importator și distribuitor. Această decizie are la bază intenția companiei de a valorifica mai mult potențialul pieței românești prin îmbunătățirea prezenței în teritoriu și a serviciilor sale destinate fermierilor locali.

 

 

Noul importator a fost ales în urma unui proces atent de selecție, iar parteneriatul oficial a fost semnat pe 19 Septembrie, la Expo Milano 2015, în cadrul unei ceremonii speciale în interiorul pavilionului New Holland Agriculture.

 

Criteriile pe baza cărora a fost ales noul partener au fost următoarele: capacitatea de a vinde și de a promova gama completă de produse New Holland, de a oferi asistență în vânzări, piese de schimb și asistență tehnică pentru clienții locali. În plus, capacitățile și expertiza corespunzătoare care să se potrivească cu viziunea New Holland pentru piața românească au fost criterii care au făcut diferența în procesul de selecție.

 

Marcelo Pedrazzini, Business Director New Holland Agriculture pentru importatorii europeni, a declarat: „România este o piață importantă pentru compania noastră, cu un potențial imens și credem cu tărie că putem avea o contribuție mai mare la dezvoltarea agriculturii românești. Am conștientizat nevoia de a avea un partener puternic pentru a ne sustine în îndeplinirea planurilor noastre strategice. Suntem încrezători în faptul că noul nostru parteneriat cu Agroconcept ne va permite să ne consolidăm poziția pe plan local și să fim mai aproape de clienții noștri".

 

New Holland Agriculture, reprezentat de Carlo Lambro – Brand President, și Agroconcept, reprezentat de Heinrich Stein – Președinte al Consiliului de Administrație și de Tommaso Serrano – Membru al Consiliului de Administrație – au semnat acordul oficial: Gemila GmbH și filiala sa Agroconcept vor deveni oficial noul importator și distribuitor exclusiv în România începând cu 1 Ianuarie 2016. Până la sfârșitul anului 2015, Agroconcept va fi distribuitor ne-exclusiv.

 

Tommaso Serrano, Agroconcept, a adăugat: "New Holland este o marcă internațională de renume, cu o tradiție impresionantă de peste 120 de ani și cu nenumărate inovații în domeniul echipamentelor agricole. Suntem onorați să reprezentăm New Holland Agriculture în relația cu fermierii români și să contribuim la succesul mărcii în România".

 

Importatorul român este un joint-venture între domnul Heinrich Stein și domnul Alok Gupta, ambii antreprenori de succes, cu o lungă experiență în domeniul investițiilor în România, dând dovadă de angajament pe termen lung și de  încredere în viitorul agriculturii în România.

 

Lansarea oficială a noului importator va avea loc la începutul anului 2016, când Agroconcept va deveni importatorul și distribuitorul exclusiv pentru România. Compania se concentrează pe construirea unei echipe calificate și motivate care să asigure sprijin constant clienților. De asemnea, planul național de dezvoltare reprezintă o investiție consistentă în centre regionale integrate, care să acopere toate regiunile agricole.

 

 

Reputația New Holland Agriculture este construită pe baza succesului clienților, producătorilor de cereale, crescătorilor de animale, antreprenorilor, viticultorilor și inginerilor agronomi. Aceștia pot beneficia de cea mai largă gamă de produse inovatoare și servicii: o linie completă de echipamente, de la tractoare la mașini de recoltare, completate de servicii financiare personalizate de la specialiști în agricultură. O rețea de distribuție profesionistă la nivel mondial și angajamentul New Holland pentru excelență, garantează fiecărui client în parte o experiență unică. Pentru mai multe informații despre New Holland accesați www.newholland.com

New Holland Agriculture este un brand CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI), un lider global în sectorul bunurilor de capital, cu experiență în domeniul industrial, o gamă largă de produse și o prezență la nivel mondial. Mai multe informații despre CNH Industrial pot fi accesate  online pe www.cnhindustrial.com

 


CITEŞTE MAI MULT
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus